Головна | Мій профіль | Вихід| Вхід                   УВАГА ! Сайт перинатального центру змінюється та переїжджає на інший ресурс. Нова адреса https://mid.te.ua


Групи

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Flag Counter
Головна » 2020 » Лютий » 17 » Ми чекаємо на Вас
10:45
Ми чекаємо на Вас

«Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» ТОР – це високоспеціалізований медичний заклад третинного рівня надання допомоги для вагітних, роділь, породіль та новонароджених . У закладі сьогодні працює 70 лікарів акушер-гінекологів, неонатологів, дитячих реаніматологів, анестезіологів, більшість з яких має вищу та першу кваліфікаційну категорію, а також 147 осіб середнього медичного персоналу.

У перинатальному центрі концентруються жінки з ускладненим перебігом вагітності, з екстрагенітальною патологією, з передчасним відходженням навколоплодових вод при недоношеній вагітності, передчасними пологами та інші пацієнтки з високим ступенем перинатального ризику.

Пріоритетом для роботи медичного персоналу є проведення партнерських пологів, застосування інноваційних технологій, сучасних методів знеболення пологів. Акушер – гінекологи перинатального центру заступають на чергування для надання кваліфікованої медичної допомоги, за необхідності виїжджають у райони, щоб допомогти колегам на місцях в складних ситуаціях.

Після реконструкції перинатального центру на новий рівень піднялася матеріально – технічна база полового відділення. Сучасні індивідуальні пологові зали оснащені високотехнологічним медичним обладнанням, яке дозволяє безпечно приймати пологи у жінок з високим ступенем перинатального ризику.

У перинатальному центрі можуть народжувати та лікуватися вагітні та роділлі, незалежно від місця проживання та прописки. Пацієнтка має право обирати лікувальний заклад та лікуючого лікаря.

Ми любимо з самого народження маму, тата і немовля.

Переглядів: 1614 | Додав: Andrew | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar