Головна | Мій профіль | Вихід| Вхід                   УВАГА ! Сайт перинатального центру змінюється та переїжджає на інший ресурс. Нова адреса https://mid.te.ua


Групи

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Flag Counter
Головна » 2018 » Серпень » 23 » Антикорупційна програма перинатального центру
10:45
Антикорупційна програма перинатального центру

 ЗАТВЕРДЖУЮ

Головний лікар ТОКПЦ

Мати і дитина

к.мед.н. В.В.Куценко 

 

 

АНТИКОРУПЦІЙНА ПРОГРАМА

Тернопільського обласного клінічного перинатального центру

Мати і дитина, спрямована на запобігання корупційним діянням

та правопорушенням на 2018 рік

 

 

1. Заступнику головного лікаря з медичної частини Якимчук В.Д.,заступнику головного лікаря з економічних питань Пилипіву І.З., завідувачам відділень: Муляру М.Ф., Васьковець С.З., Грабчак І.Л., Тєпцовій І.С., Скубенко Н.В., Волошину В.Г., Жиляєву М.М., Кашубі П.В., Гавліч О.Є., Беляковій Т.Г., Малевич О.О., Господарисько В.В., головному бухгалтеру Ляшок Н.В., зав.орг.метод.відділом Колос Л.В., головній акушерці Медведєвій І.В. здійснювати повсякденний контроль за додержанням вимог законодавства щодо запобігання та протидії корупційним діянням.

Протягом 2018 року

 

2. Вживати заходів щодо недопущення поборів, неправомірної вигоди, неуважного ставлення до хворих, зловживання службовим становищем медичними працівниками. У разі виявлення правопорушення своєчасно повідомляти адміністрацію та негайно інформувати управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Завідуючі відділеннями

Протягом 2018 року

 

3. Забезпечувати ефективну роботу прийому громадян з метою поліпшення реалізації конституційного права громадян на звернення, своєчасного та належного реагування на обґрунтовані факти щодо порушення вимог законодавства про боротьбу з корупцією, вживати заходів щодо недопущення порушення Закону України “Про звернення громадян”.

Протягом 2018 року

Сторож Н.В. Якимчук В.Д., Стус Н.Л.

 

4. Систематично проводити бесіди-консультації щодо дотримання конституційного права громадян на звернення; роз’яснення норм чинного законодавства, щодо порядку розгляду пропозицій, заяв, скарг, які надходять від громадян, строків та порядку прийняття по них рішень та їх оскарження; висвітлення заходів запобігання та протидії корупції на тематичному стенді з метою інформування медичних працівників та громадян.

Протягом 2018року

Стус Н.Л.

 

5.  В план роботи лікувального закладу внести питання щодо запобігання корупційним діянням.

2018р.

Зав.оргметод.відділом Колос Л.В.

 

6. Розглядати кожен факт вчинення особою корупційного діяння та приймати відповідне рішення згідно чинного законодавства.

Стус Н.Л.

При вчиненні корупційного правопорушення

 

7. Проводити щоквартальну подачу фінансово-економічної звітності про діяльність закладу в УДКС України в Тернопільській області.

Щоквартально

головний бухгалтер Ляшок Н.В.

 

8. Здійснення контролю щодо ефективності використання медикаментів, обладнання та апаратури, закуплених за бюджетні кошти.

Протягом 2018 року

зав.відділеннями, ст.акушерки, головна акушерка

 

9. Двічі на рік заслуховування виконання плану антикорупційної програми на медичних нарадах.

Січень, червень 2018р.

Стус Н.Л. Колос Л.В.

 

10. Забезпечення виконання вимог наказу МОЗ України від 02.06.2016 року № 509 “Про здійснення заходів з контролю використання лікарських засобів та медичних виробів, закуплених за бюджетні кошти”.

Головний бухгалтер, секретар

тендерного комітету протягом 2018р.

 

11. Відповідно до вимог ст.45 Закону України “Про запобігання корупції” суб’єкту декларування уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування щорічно до 01.04.2018 року заповнювати та подавати на офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції, декларацію за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції.

До 01.04.2018 року

головний лікар

 

12. Забезпечувати виконання заходів щодо запобігання можливим фінансовим правопорушенням та контролювати збереження державного майна у відділеннях.

Протягом року ст.медичні

сестри, ст.акушерки відділень

 

13. Висвітлювати заходи щодо запобігання та протидії корупції на офіційному веб-сайті з метою інформування громадськості області.

Постійно протягом 2018року

 

14. Згідно з вимогами Закону України “Про запобігання корупції” забезпечувати подання посадовим особами відомостей про працюючих в установі близьких осіб та подальшу регулярну актуалізацію такої інформації стосовно близьких осіб уже працюючих посадових осіб юридичної особи публічного права.

Постійно протягом 2018 року

інспектор відділу кадрів

 

15. Вживати заходи щодо запровадження дієвого механізму зворотного зв’язку з громадськістю щодо повідомлень про виявлені факти корупційних правопорушень у лікувальному закладі.

Постійно протягом 2018 року

 

16. Призначити уповноважену особу з антикорупційної діяльності та розробити посадову інструкцію уповноваженого з антикорупційної діяльності в ТОКПЦ “Мати і дитина”

до 16.07.2018року

 

17. Скласти списки осіб, які працюють в зоні підвищеного ризику проявів корупції в ТОКПЦ “Мати і дитина”

до 16.07.2018 року

 

18. Щорічно проводити регулярну оцінку корупційних ризиків

до 01 лютого

Стус Н.Л.

 

19. Антикорупційну програму обговорити з працівниками лікувального закладу. Текст антикорупційної програми розмістити у відкритому доступі для працівників перинатального центру.

до 16.07.2018р.

Стус Н.Л.

 

20. Положення антикорупційної програми включити до Правил внутрішнього трудового розпорядку юридичної особи.

до 01.08.2018року

Стус Н.Л.

 

21. Провести в структурних підрозділах перинатального центру заняття щодо дотримання норм професійної етики, медичної деонтології, прав та обов’язків працівників.

Завідувачі відділеннями,

Стус Н.Л., старші акушерки,

медичні сестри відділень

 

22. Уповноваженій особі з антикорупційної діяльності підвищувати свою кваліфікацію у сфері запобігання та протидії корупції шляхом участі у семінарах, нарадах тощо.

  Протягом року

Стус Н.Л.

Переглядів: 521 | Додав: Andrew | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar